Op zoek naar een treinticket vanaf luchthaven Stansted naar Londen?
De luchthaven van Stansted ligt aan de noordzijde van Londen, ver buiten het centrum. Een rit vanaf hier neemt zo ongeveer 50 minuten in beslag met het openbaar vervoer. Boek dus van te voren een treinticket van Stansted naar Londen om makkelijk in het hart van de stad te komen. Zo staat niets je meer in de weg voor de beleving van dat weekendje shoppen en de toerist uithangen. Lees hieronder meer over een treinticket Standed Londen. Wanneer je op onderstaande button klikt ga je naar de NS International om treintickets te bestellen voor het buitenland.

[maxbutton id=”1″ ]

Koop een treinticket van Stansted naar Londen.

Treinticket Standed LondenIn Engeland is het sterk aan te raden om je treinticket van te voren te bespreken. Dat kan je namelijk ontzettend in de portemonnee schelen. Maar waar koop je die tickets dan het beste? Hier geven we je alvast een aantal tips.

  • Op de website van het Brits toeristenbureau VisitBritain shop worden er kaartjes voor de Stansted express aangeboden. De tickets worden via de mail verstuurd. Daardoor voorkom je lange wachtrijen bij de kaartjesautomaat.
  • Ook een goede keus is de website LondenTicket.nl. Eventueel kunt u hier ook gelijk kaartjes kopen voor de toeristische attracties die je graag zou willen bezoeken. Wel zo efficiënt in tijd en kosten.
  • Op de website van Omio worden er tickets aangeboden. Tevens wordt er nog informatie gegeven over de af te leggen reis, zoals dat de totale rit twee uur en negen minuten duurt.
  • Touracti stuurt je het snelst je tickets toe. Maar liefst binnen 12 uur ontvang jij je e-ticket veilig over de mail. Een aanrader dus als je net voor vertrek je kaartje boekt.

Treinticket Standed Londen.

De Stansted express vertrekt elke 15 minuten vanaf de luchthaven. Hierdoor is er geen kans dat jij je trein mist. Zo ben jij verzekerd van een prettige reis. De trein is tevens ook veel sneller dan met bijvoorbeeld een taxi. Je ontloopt hiermee het drukke verkeer in de hoofdstad.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *