Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes voor Barcelona ->

Treinticket naar Barcelona

Treinticket BarcelonaBarcelona, de stad van je dromen. Er is strand, zee, lekker eten en ontzettend veel cultuur. Zowel liefhebbers van strandvakanties als van doe-vakanties of culturele vakanties kunnen er hun hart ophalen. En het grote voordeel? Barcelona is ontzettend gemakkelijk te bereiken. De hoofdstad van de Spaanse deelstaat Cataloniƫ is ontzettend goed bereikbaar met het openbaar vervoer, dus alles wat je nodig hebt is een enkel treinkaartje. Lees hieronder meer over een treinticket Barcelona en meer informatie.

Wanneer je op zoek bent naar de treintickets en de prijzen dan kan je op onderstaande button klikken om naar de NS International te gaan.

Klik op de button om de treinkaartjes te bestellen.

 

Bekijk hier meer over de treinkaartjes ->

 

Wat te doen?

  • Het bekendste plein van Barcelona is toch wel PlaƧa Catalunya. Dit plein is ondergronds te bereiken met verschillende treinen en metro’s, en boven op het plein zijn verschillende bushaltes. Internationale treinen vanuit Nederland kunnen je naar Barcelona brengen. Het is echter handig om vooraf goed te bekijken wat de beste manier is om in Barcelona te geraken.
  • Met slimme trucs kan het mogelijk zijn om aanzienlijk veel geld te besparen op een (internationaal) treinkaartje. Een InterRail ticket waar je verschillende Europese bestemmingen mee kunt aandoen is bekend onder veel mensen. Echter is het vaak ook mogelijk om bij NS International, NMBS Europe of HappyRail, andere treinmaatschappijen, een internationaal treinkaartje te kopen. Vaak is het slim om bij budget maatschappijen van het land van bestemming of het land waar je doorheen reist te kijken: het splitsen van je reis kan geld besparen. Kijk dus, bijvoorbeeld, eerst naar het goedkoopste ticket van Nederland naar Parijs en vervolgens naar het goedkoopste ticket van Parijs naar Barcelona. Binnen Spanje zou je een Spain Pass aan kunnen schaffen, waarmee je voordelig door het land kunt reizen.

Treinticket Barcelona boeken?

Het voordeel van reizen met de trein? Je kunt ervoor zorgen dat je in een bepaalde stad of op een bepaalde plek een extra lange overstaptijd hebt, waardoor je ook daar rustig rond kunt lopen en dingen kunt bekijken. Probeer de tickets op tijd aan te schaffen en zorg ervoor dat je overal genoeg tijd hebt om over te stappen en je zult treinreizen ontzettend plezierig vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *