Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes ->

Treinkaartjes zondag

Treinkaartjes zondag, van plan om treinkaartjes voor zondag te gaan bestellen?
Treinkaartjes zondagGedurende de werkweek wordt er in grote mate gebruik gemaakt van de trein. Het is een comfortabel en praktische manier om naar je werk te komen. Dit leidt vaak tot volle treinen, zeker in de spitsuren. Dit schrikt veel mensen af, maar in het weekend is dit meestal een heel ander verhaal. Zeker op zondag is er vaak genoeg ruimte in de treinen en is het mogelijk om op een ontspannen manier door Nederland te reizen voor bijvoorbeeld een dagje weg. Dit is dan ook de reden dat de NS mensen met aanbiedingen stimuleert om in het weekend te reizen en soms specifiek op zondag (treinkaartjes zondag tip).

Bekijk hier de treinkaartjes voor zondag >>

Treinkaartjes zondag, meer informatie en tips:

  • Een treinkaartje op zondag kun je natuurlijk op de gebruikelijk manier bij de automaat kopen. Het kaartje heeft dan de datum van die dag en kan die dag op het gekozen traject gebruikt worden (treinkaartjes zondag tip). Ook is het uiteraard mogelijk om met het saldo op je OV-chipkaart te reizen. Daarnaast worden er echter ook diverse dagkaarten op internet aangeboden waarbij je voor een zeer scherpe prijs de hele dag door Nederland kunt reizen. Deze dagkaarten kunnen meestal niet op alle momenten van de week gebruikt worden, maar op zondag is dit altijd mogelijk.
  • Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om op zondag zonder treinkaartje te reizen. Dit klinkt gek, maar dit is jaarlijks mogelijk tijdens de boekenweek. Wanneer je als reiziger het boekenweekgeschenk bij je hebt (treinkaartjes zondag tip), hoef je geen treinkaartje te betalen. Dit is een unieke actie en is maar één zondag in het jaar van kracht. Op de overige zondagen zul je dus een regulier kaartje moeten kopen of gebruik moeten maken van de vele aanbiedingen in de webshop van de NS (treinkaartjes zondag tip). Ervaar het comfort en het gemak van de trein en reis eens door Nederland op zondag.

Een goede tip toevoegen aan deze pagina, dan kan je hieronder het formulier invullen. Door hieronder op de link te klikken kan je voor zondag treinkaartjes gaan bestellen.

Bekijk hier de zondag treinkaartjes en meer >>

Informatie voor treinkaartjes:

Treinkaartjes zondag
5 (100%) 5 vote[s]

1 reactie

Anoniem · 11 november 2016 op 13:50

Zijn er soms ook kortingsacties voor de zondag als je wilt treinen? Op die dag reizen mijn vriendin en ik nog wel eens met de trein naar leuke steden (soort weekendje weg).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *