Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes ->

Treinkaartjes weekend korting

Treinkaartjes weekend korting, geniet van een mooie reis en pak een aanbieding mee!
Treinkaartjes weekend kortingWanneer je het volle tarief betaald is reizen met de trein niet goedkoop. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden waardoor het reizen met de trein best interessant kan worden, en het in sommige gevallen zelfs spotgoedkoop kan zijn. Bekijk hieronder meer informatie en handige weetjes om in het weekend met de trein te reizen, tevens heeft u de mogelijkheid om treinkaartjes te boeken voor het weekend.

Door op één van de blauwe links te klikken kom je de goedkope treinkaartjes tegen, bij de NS International en nog veel meer prijzen en tips.

Bekijk hier meer over weekend kortingen en treinkaartjes >>

Treinkaartjes weekend korting:

  • Kortingsacties

In het weekend met de trein door Nederland reizen kan heel goedkoop zijn. Wanneer je goed op de aanbiedingen let kun je gebruik maken van de acties van bijvoorbeeld: Kruidvat, Hema, Albert Heijn of andere winkelketens. Bij sommige acties zijn de kaartjes ook geldig in Tram, bus en metro. Soms alleen in bepaalde steden maar een enkele keer zelfs landelijk. Het is wel van belang dat je bij deze acties goed naar de voorwaarden kijkt want die kunnen enorm van elkaar verschillen Treinkaartjes weekend korting(Treinkaartjes weekend korting). Zo kan het zijn dat bij een bepaalde actie de kaartjes enkel in de treinen van de NS geldig zijn (Treinkaartjes weekend korting). Terwijl je bij een andere actie pas vanaf een bepaald tijdstip mag gaan reizen. Ook worden er tegenwoordig kortingskaarten voor twee personen aangeboden waardoor één kortingskaart voor twee personen goedkoper uit kan pakken dan twee aparte kortingskaarten voor één persoon.

  • Weekend vrij

Treinkaartjes weekend kortingWie in het weekend regelmatig een lange reis maakt kan het weekend vrij abonnement overwegen. Dit abonnement is verkrijgbaar als jaar of als maand abonnement. Wanneer je dit abonnement voor een heel jaar afsluit zijn de kosten op dit moment € 29,00 per maand. Wanneer je dit abonnement voor slechts één maand afsluit bedragen de kosten op dit moment € 39,00 per maand (Treinkaartjes weekend korting tip).

Het weekend vrij abonnement gaat vrijdagavond om 18:30 al in en loopt tot maandag ochtend 4:00. Bij het weekend vrij abonnement zit automatisch een Dal voordeel abonnement waardoor u op doordeweekse dagen en tijdens feestdagen met 40% korting reist (Treinkaartjes weekend korting). Verder is het een groot voordeel van het weekend vrij abonnement dat deze bij alle Nederlandse treinvervoerders geldig is.

Bekijk hier de acties op dagretouren en meer >>

Treinkaart weekend met korting?

Met korting een treinkaartje bestellen voor het weekend? Klik dan op één van de blauwe links om de aanbiedingen en mogelijkheden te bekijken.

Meer informatie over treinkaartjes:

Treinkaartjes weekend korting
4.6 (92%) 5 vote[s]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *