Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes ->

Treinkaartjes vooraf kopen

Een treinkaartje vooraf kopen.
Treinkaartjes vooraf kopenSinds de invoering van de ov-chipkaart verdwenen ineens de losse treinkaartjes. Gelukkig zijn die nu weer gewoon terug in de online shop. Je kan hier treinkaartjes vooraf kopen als e-ticket. Online kiest u een route uit en een reisdatum. U kunt de kaartjes direct uitprinten en meenemen naar de trein. Dit is gewoon een geldig vervoersbewijs en u heeft geen OV chipkaart meer nodig (treinkaartjes vooraf kopen tip). Voor een e-ticket gelden ook nog eens dezelfde prijzen als voor een Ov chipkaart. Bij vooraf treinkaartjes kopen heeft u dus niet meer een ov-chipkaart nodig. Het voordeel is ook dat u dus niet kunt vergeten om in en uit te checken (treinkaartjes vooraf kopen tip).

Bekijk hier de treinkaartjes die u vooraf kunt kopen >>

Treinkaartjes vooraf kopen, tips:

  • Treinkaartjes vooraf kopenVoordelig treinkaartjes vooraf kopen.

Wilt u extra voordelig uit zijn met het kopen van treinkaartjes? Koop ze dan altijd online en u bent een stuk voordeliger uit. Daarnaast hoeft u niet een ov-chipkaart aan te schaffen die al snel minimaal € 7,50 kost. Vooral als u niet regelmatig met de trein op pad gaat is het veel voordeliger om even een treinkaartje op het internet te kopen (treinkaartjes vooraf kopen tip). U hoeft ook verder niets te regelen en het bewijs voor uw reis heeft u gewoon opzak. Het enige wat u hoeft te weten is een datum waarop u met de trein gaat reizen.

  • Eenmalig met de trein naar Schiphol.

De ideale reden om een keer de trein te pakken is door naar Schiphol af te reizen. U heeft slechts eenmalig een treinkaartje nodig en u heeft helemaal niets aan een ov-chipkaart. U kunt online gewoon een kaartje op datum bestellen en samen met een partner naar Schiphol reizen (treinkaartjes vooraf kopen tip). Er is ook geen discussie meer over een tarief die niet goed afgeschreven is of de torenhoge prijzen van parkeren op het vliegveld. Laat uzelf gewoon door de trein brengen en bestel eenmalig een treinkaartje naar Schiphol via het internet (treinkaartjes vooraf kopen tip).

Bekijk hier de treinkaartjes internationaal en het vooraf kopen van treinkaartjes >>

Van plan om een goedkoop treinkaartje te bestellen? Dan is het handig om verschillende bedrijven in de gaten te houden die er soms wel eens mee stunten! Te denken aan de Kruidvat, Hema en andere bedrijven. Veel plezier met het vinden van een goedkoop treinkaartje.

Meer informatie over treinkaartjes:

Treinkaartjes vooraf kopen
5 (100%) 3 vote[s]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *