Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes voor Schotland ->

Treinkaartjes Schotland kopen?

Schotland ontdekken per trein? Boek een mooie reis naar Schotland met de trein. Kom op deze pagina alles te weten over treinkaartjes kopen voor Schotland.
Treinkaartjes Schotland kopenWil je avontuurlijk op reis naar Schotland, maak dan gebruik van handige treintickets waarmee je heel Schotland kunt doorkruisen. Zelfs de onherbergzame Highlands zijn per trein bereikbaar. De treinen in Schotland nemen je mee op trajecten door adembenemende natuur (treinkaartjes Schotland kopen tip). De service in de trein is doorgaans uitstekend en genietend van een kop koffie verken je het indrukwekkende en ruige Schotland.

Door op onderstaande link te klikken kom je meer te weten over de NS International, om met de trein naar Schotland te reizen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Schotland.

Bekijk hier de treinkaartjes voor Schotland >>

Bekijk hieronder meer informatie over het kopen van treinkaartjes van en naar Schotland.

Treinkaartjes Schotland kopen:

Treinkaartjes Schotland kopenWelke treinkaartjes zijn geschikt voor jou?
Wil je korte of langere tijd rondreizen in Schotland, dan kun je veel tijd en geld besparen door vooraf te investeren in een handige treinpas. Denk eraan dat je zo’n pas vooraf aanschaft en dat deze alleen bedoeld is voor internationale treinreizigers. In Schotland zijn de passen niet te koop, dus regel dit treinticket in Nederland (treinkaartjes Schotland kopen tip). Met de Britrail Scottish Freedom pass kun je op bijna elke trein stappen, er zijn combinaties mogelijk met veerdiensten of je krijgt met je pas korting op de meeste veerboten. Je reist tweede klas en kunt kiezen voor 8 of 15 dagen. Je kunt reizen in en tussen steden als Glasgow en Edinburgh, maar ook de Highlands verkennen en door de combinatie met veerdiensten eilanden ontdekken als de Orkneys in het noorden en the Isle of Skye in het westen.

Treinkaartjes kopen op het station
Net als de Schotten zelf kun je natuurlijk ook treinkaartjes kopen op het station bij de ticketbalie of bij de kaartjesautomaat (treinkaartjes Schotland kopen tip). Ook in de trein kun je bij de conducteur kaartjes kopen. Er zijn diverse kortingen mogelijk afhankelijk van leeftijd en de spits- of daluren. Laat je goed informeren bij de ticketbalie op de stations. In het algemeen geldt: vooraf een treinkaartje of een pas aanschaffen is veruit de beste en goedkoopste keuze (treinkaartjes Schotland kopen tip). Stippel je reis van te voren uit en geniet alvast van de voorpret.

Bekijk hier de treinkaartjes Schotland en tips >>

Wanneer je van plan bent om een mooie rondreis door Schotland te gaan maken dan kan je eens een kijkje nemen op www.schotlandrondreis.nl. Veel leesplezier toegewenst.

Meer informatie over treinkaartjes:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *