Treinkaartjes Pinkpop

Treinkaartjes Pinkpop, welke treinkaartjes en waar?
Treinkaartjes PinkpopPinkpop is een van de grootste meerdaagse popfestivals in Nederland. Sinds 1970 wordt Pinkpop jaarlijks gehouden in – de naam zegt het al – het Pinksterweekeinde (treinkaartjes Pinkpop tip). Het festival wordt gehouden op de voormalige draf- en renbaan van Schaesberg. Op het terrein in Landgraaf staan tegenwoordig vier podia. De lijst van bands die ooit op Pinkpop hebben gespeeld is eindeloos lang (treinkaartjes Pinkpop tip). Onder andere de Red Hot Chili Peppers, The Police, The Rollings Stones en U2 waren er te zien. Ook bekende Nederlandse bands zoals De Dijk, Di-rect, BLØF en Rowwen Hèze hebben ooit op het festival gespeeld. Pinkpop is dus een muziekfeest waar je zeker geweest moet zijn.

Bekijk hier de Pinkpop treinkaartjes >>

Treinkaartjes Pinkpop, tips:

  • Het vervoer

Hoe krijg je 68.000 mensen naar het festivalterrein. Met de auto? Rond Pinkpop is niet voldoende parkeergelegenheid voorhanden. Je krijgt daarom te maken met lange files en hoge parkeerkosten. Hierna moet je een lange wandeltocht naar het terrein ondernemen. Het is daarom niet verstandig om met de auto naar Landgraaf af te reizen. Beter is het om met de trein te komen (treinkaartjes Pinkpop tip). De NS en Veolia laten tijdens de drie dagen van het festival extra treinen rijden. Bovendien, wat is er gezelliger dan met een groep vrienden naar Pinkpop te gaan? Of je nu met vier of veertig man komt, in de trein is altijd plaats.

  • Wat denk je van 40% korting?

Via internet kun je een E-ticket aanschaffen. Hiermee koop je in één keer zowel de heen- als de terugreis naar Landgraaf en bespaar je 40% vergeleken met een normale treinreis. Met het E-ticket kun je vanaf ieder station in Nederland naar Pinkpop reizen (treinkaartjes Pinkpop tip). Omdat veel mensen met de trein naar het festival komen, zet de NS extra treinen in. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten. Ook wordt gezorgd voor een goede aansluiting op het Nachtnet. Het festival voortijdig verlaten om de trein nog te halen, is daarom onnodig (treinkaartjes Pinkpop tip).

Bekijk hier de treinkaartjes voor Pinkpop >>

Meer informatie:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *