Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes ->

Treinkaartjes NS

Treinkaartjes NS, treinkaartjes via het internet bestellen bij de NS Internationaal?
Treinkaartjes NSDe Nederlandse Spoorwegen zijn de grootste aanbieder van treinreizen in Nederland. Zeker op langere trajecten zul je altijd met de NS te maken krijgen. Om met de treinen van de NS te mogen reizen dien je te beschikken over een geldig vervoersbewijs. Voor wat betreft dit vervoersbewijs zijn er verschillende varianten mogelijk. Allen zijn dit variantie waarmee je op een eenvoudige manier gebruik kunt maken van de dienstverlening van de NS (treinkaartjes NS tip).

Als je de treinkaartjes wilt gaan bekijken en de prijzen te weten komen dan kan je hieronder op één van de blauwe links klikken.

Bekijk hier de NS treinkaartjes en tips >>

Treinkaartjes NS, leuke informatie:

In de eerste plaats kun je gebruikmaken van de OV-chipkaart. Deze is door iedereen op naam aan te vragen. De Chipkaart werkt erg eenvoudig. Je waardeert de kaart eerst op met een bepaald bedrag. Van dit saldo zullen de treinreizen worden betaald (treinkaartjes NS tip). Bij het startstation check je in en wanneer je je bestemming hebt bereikt check je vervolgens uit. De kaart rekent de route en bijbehorende prijs uit. Deze prijs wordt van je beschikbare saldo afgetrokken. Het opwaarderen van de chipkaart kan op nagenoeg elk station en op internet.

Daarnaast is het mogelijk om losse kaartje te kopen voor degenen die (nog) niet over een OV-chipkaart beschikken. Dit kan middels de kaartautomaten op de station of via het internet. Toets de bestemming in en de klasse waarbinnen je wilt reizen (treinkaartjes NS tip). Vervolgens wordt de reissom vastgesteld. Ook bij deze kaartjes is het belangrijk dat je op het startstation instapt en vervolgens weer uitcheckt wanneer de eindbestemming is bereikt (treinkaartjes NS tip). Een eenvoudige manier van reizen die licht duurder is dan het reizen met de OV-chipkaart.

Daarnaast biedt de NS in haar webshop naar andere treinkaarten aan (treinkaartjes NS tip). Hierbij gaat het voornamelijk om dagkaarten naar specifieke bestemmingen of een treinreis in combinatie met een leuk dagje weg. Hier kun je veel geld besparen. Deze tickets moet je vaak zelf uitprinten en als bewijs meenemen in de trein (treinkaartjes NS tip). Volop mogelijkheden voor een voordelige reis.

Bekijk hier de treintickets NS en meer treinkaartjes >>

Meer informatie:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *