Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes ->

Treinkaartjes NS kopen

Treinkaartjes NS kopen, welke treinkaartjes zijn er online te koop bij de NS en welke mogelijkheden zijn er allemaal?
Treinkaartjes NS kopenDe NS zorgt ervoor dat wij van de ene plek in Nederland naar de andere kunnen komen met de trein. Van Groningen tot Limburg en van Zeeland naar Den Helder. Je kan het zo gek niet verzinnen of de NS brengt je er. NS staat voor Nederlandse Spoorwegen. Ze rijden dan ook alleen binnen Nederland. Als je naar het buitenland wilt zul je met een andere maatschappij moeten gaan (treinkaartjes NS kopen informatie). Door hieronder op de link(s) te klikken kunt u direct NS treinkaartjes gaan kopen voor de internationale trein.

Bekijk hieronder meer leuke informatie voor het kopen van treinkaartjes voor de NS.

Bekijk hier de NS internationaal treinkaartjes >>

Treinkaartjes NS kopen, tips en leuke weetjes:

  • Bij het kopen van een kaartje heb je de keuze uit de eerste of de tweede klas (treinkaartjes NS kopen informatie). Dit houdt in dat er twee verschillende klassen zijn in de trein. Bij de eerste klas heb je meer beenruimte en meer privacy. Het is hier erg gemakkelijk om bijvoorbeeld te werken in rust en voor oudere mensen met rugklachten is dit echt een aanrader! Bij drukte in de trein is er vaak wel nog plek in de eerste klas. Je betaald voor de eerste klas wel aanzienlijk meer dan voor de tweede klas.
  • In de tweede klas heb je minder beenruimte en minder privacy (treinkaartjes NS kopen informatie). Als het druk is heb je weleens het probleem dat er geen plaatsen meer vrij zijn dus dan moet je staan, wat bij lange treinreizen erg oncomfortabel kan zijn. Je kan bij de tweedeklas wel kiezen tussen een stiltecoupé of een normale coupé. Vanzelfsprekend is er in een stiltecoupé stilte en mag er in een normale coupé gewoon gepraat worden. Wel wordt verwacht dat je in een normale coupé de andere reizigers niet stoort met te luide gesprekken of harde muziek. De tweede klasse is goedkoper dan de eerste klasse (treinkaartjes NS kopen informatie).
  • Er zijn dus 2 keuzes qua klassen als je een kaartje wil kopen (treinkaartjes NS kopen informatie). Ook kun je kiezen voor een enkeltje of voor een retourtrip. Het makkelijkst is om te reizen met een OV-kaart maar losse kaartjes kopen is mogelijk!

Bekijk hier de internationale treinkaartjes >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Treinkaartjes NS kopen
5 (100%) 3 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *