Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes voor Londen ->

Treinkaartjes naar Londen

Treinkaartjes naar Londen kopen.
Treinkaartjes naar LondenTreinkaartjes naar Londen kopen kan gewoon online in de webshop. Een kaartje naar deze wereldstad is goedkoper, dan u zou denken. Vanuit Amsterdam vertrekt een trein richting London waarbij u slechts één overstap verwijdert bent van dit metropool (treinkaartjes naar Londen). U bent in ongeveer 4 uur en 45 minuten in London. Dit is een stuk sneller dan met de auto naar London. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf € 45. Overstappen doet u in Brussel en u kunt tot wel 9x per dag naar Londen reizen vanaf Brussel.

Door hieronder op de link te klikken kom je veel meer te weten over de treinkaartjes voor Londen, heel veel plezier met het uitzoeken van een reis naar Londen.

Bekijk hier de treinkaartjes voor Londen>>

Treinkaartjes naar Londen:

Bestel direct ook een Oyster card.
Als je flink wat geld wilt besparen dan kan je naast treinkaartjes naar Londen ook al een Oyster Card bestellen. De kaart is vergelijkbaar met de OV chipkaart en is een stuk voordeliger dan gewoon een los metrokaartje. Daarnaast kan je het tegoed vrijwel overal opwaarderen. Voor dertig pond kunt u een hele week door het centrum van Londen reizen met de Oyster Card. De prijs van een ritje met de metro is wel afhankelijk van de tijd en het aantal zones dat u reist. Kinderen onder de 11 jaar kunnen overigens gratis meereizen en hebben geen eigen Oyster Card nodig.

Boek last minute treinkaartjes naar Londen.
Besloten om binnenkort naar Londen te gaan? Als u later dan 3 maanden bent met het boeken van een treinkaartje, dan is het slim om te wachten op last minute treinkaartjes naar Londen. 10 tot 14 dagen voor vertrek gaan de kaartjes in de uitverkoop en krijgt u op het voordelige tarief 60% korting. U kunt flink wat geld besparen door toch last minute pas een kaartje te kopen. Uiteraard vertrekt u gewoon met de Eurostar vanuit Brussel naar Londen. Het kaartje vanuit Nederland naar Brussel is in dit tarief inbegrepen. Als u vanuit Rotterdam vertrekt dan betaalt u wel iets meer, dan vanaf Amsterdam.

Bekijk hier de Londen treinkaartjes en meer >>

Meer informatie over treinkaartjes:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *