Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes naar Dusseldorf ->

Treinkaartjes naar Dusseldorf

Treinkaartjes naar Dusseldorf bestellen? Ga met de Internationale trein naar Dusseldorf.
Treinkaartjes naar DusseldorfEen citytrip of zakenreis naar de cultuur- en modestad Düsseldorf? Met de trein ben je zó in het gezellige centrum van deze bruisende stad. Geen parkeerproblemen of gedoe met milieustickers, maar heerlijk comfortabel reizen met de trein. Düsseldorf is snel bereikbaar met directe verbindingen vanuit Amsterdam, Arnhem en Utrecht. Vanaf alle grote steden zijn er verbindingen met de trein naar Düsseldorf. Dagelijks vertrekken bijna elk uur internationale treinen naar deze hippe stad aan de Rijn. Het centraal station ligt in het centrum van de stad. Alle wijken zijn bereikbaar met de prima verbindingen van U-Bahn en bus (treinkaartjes naar Dusseldorf tip).

Klik op onderstaande link om de treinkaartjes voor Dusseldorf te bestellen.

Bekijk hier de Dusseldorf treinkaartjes >>

Treinkaartjes naar Dusseldorf:

  • Bruisend Düsseldorf

Ontdek zelf de boeiende mix van deze bijzondere stad. Bezoekers uit de hele wereld komen naar Düsseldorf om een van de vele congressen en beurzen te bezoeken. Op de beroemde Köningsallee worden knusse cafés en restaurantjes afgewisseld met elegante winkels van bekende merken zoals Louis Vuitton en Chanel. Düsseldorf is ook een stad met een rijke cultuur, waar oud en nieuw elkaar ontmoeten (treinkaartjes naar Dusseldorf tip). Bezoek een van de musea of kerken of kies voor een ander geluid in een muziekcafé of jazzbar. De oude Altstad wordt afgewisseld met moderne architectuur in Medienhafen. Trendy bars en chique restaurants zijn overal te vinden in de hippe wijken van Düsseldorf. In de kerstperiode is een bezoekje aan de stad extra sfeervol vanwege de gezellige kerstmarkt (treinkaartjes naar Dusseldorf tip). De stad wordt dan wekenlang omgetoverd in een winters sprookje. Overal in de binnenstad zijn gezellige kraampjes te vinden waar je kunt genieten van een glaasje Glühwein en leuke kerstspulletjes.

  • Luchthaven Düsseldorf

De internationale luchthaven is de bestemming van miljoenen reizigers per jaar (treinkaartjes naar Dusseldorf tip). Ontspannen reizen naar het vliegveld dat 8 kilometer buiten de stad ligt? Vanaf centraal station Düsseldorf Hauptbahnhof vertrekt enkele keren per uur een trein naar treinstation Flughafen Düsseldorf International (treinkaartjes naar Dusseldorf tip).

Bekijk hier de treinkaartjes voor Düsseldorf >>

Meer informatie over treinkaartjes:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *