Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes naar Berlijn ->

Treinkaartjes naar Berlijn

Treinkaartjes naar Berlijn kopen.
Treinkaartjes naar BerlijnVanuit Nederland is het zes keer per dag mogelijk om rechtstreeks met de trein naar Berlijn te reizen. Een kaartje is al te bestellen vanaf € 39. De trein vertrekt vanuit Amsterdam, maar er zijn meerdere opstapplaatsen. Een ritje met de trein bedraagt iets meer dan 6 uur en doet er dus net zolang over als met de auto. Maar qua benzinekosten en parkeerkosten in Berlijn bent u vaak een stuk voordeliger uit met de trein. Het is dus het overwegen waard om een treinkaartje voor de trein naar Berlijn te kopen. De trein stopt overigens ook in Hannover en Osnabrück. Deze plaatsen kunt u dus ook rechtstreeks vanuit Nederland met de trein bezoeken.

Bekijk hier de Berlijn treinkaartjes >>

Treinkaartjes naar Berlijn, meer informatie:

  • Comfortabel reizen naar Berlijn met de trein.

Treinkaartjes naar Berlijn zijn niet alleen heel voordelig, maar u kunt ook lekker comfortabel reizen. Regelmatig komt er een restaurant en catering langs waar u een hapje en een drankje kunt bestellen. Daarnaast zijn er voldoende stopcontacten aanwezig en kunt u eventueel onderweg nog even werken. Er is ook voldoende bagageruimte zodat u gewoon uw spulletjes mee kunt nemen in de trein naar Berlijn. Als u de trein gaat vergelijken met het vliegtuig dan bent u helemaal een stuk voordeliger uit. U hoeft in de trein namelijk niet te betalen voor bagage.

  • Goedkoop treinkaartjes naar Berlijn kopen.

Wilt u niet teveel geld kwijt zijn voor treinkaartjes naar Berlijn? Geen probleem koop uw kaartjes ongeveer 3 maanden voor vertrek. In deze periode zijn de goedkope treinkaartjes nog volop beschikbaar. Wees er wel snel bij want op=op en de goedkope kaartjes komen ook niet meer last minute terug. Een last minute is natuurlijk wel mogelijk hierbij betaalt u 60% van het hoge tarief. Dit is nog steeds al snel tien euro meer dan het goedkope tarief voor een ritje naar Berlijn. Wees er dus snel bij als u de Duitse hoofdstad wilt bezoeken.

Bekijk hier de treinkaartjes voor Berlijn >>

Meer informatie over treinkaartjes:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *