Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes voor Antwerpen ->

Treinkaartjes naar Antwerpen

Treinkaartjes naar Antwerpen bestellen? Pak de Internationale trein naar Antwerpen!
Treinkaartjes naar AntwerpenTreinkaartjes naar Antwerpen kunt u voordelig online reserveren via de website van de NS. Online boeken is verplicht en kunt u het beste drie maanden voor vertrek doen. Drie maanden voor vertrek kunt u namelijk de voordelige no-flex treinkaartjes naar Antwerpen kopen. No-flex treinkaartjes zijn kaartjes waarbij u niet kunt annuleren en waarbij u altijd een lager tarief betaalt. U kunt dan al treinkaartjes naar Antwerpen kopen vanaf € 19. U kunt zo comfortabel en voordelig met de trein naar onze zuiderburen reizen. Daarnaast bespaart u geld op benzine en op parkeerkosten. U stapt tevens midden in het centrum uit zodat alles prima geregeld is tijdens een treinreis naar Antwerpen.

Bekijk hier de Antwerpen treinkaartjes >>

Treinkaartjes naar Antwerpen, meer informatie:

Thalys of de Intercity naar Antwerpen?
U kunt vanuit Nederland met twee soorten treinen reizen naar Antwerpen. U kunt de intercity nemen of de super snelle Thalys. Het prijsverschil is groot zo gaan de voordeligste tickets met de Intercity vanaf € 19 terwijl de Thalys vanaf € 29 is. Maar wat is het grote verschil? Comfortabel zijn ze beiden alleen stopt de Intercity vaker en ligt de snelheid lager. Vanaf Amsterdam doet u er met de Thalys ruim een uur korter over om in Antwerpen te komen. Vanaf Rotterdam staat u met de Thalys zelfs binnen een half uur in Antwerpen terwijl de Intercity er ruim een uur over doet.

Last minute treinkaartjes naar Antwerpen kopen.
Last minute treinkaartjes naar Antwerpen kopen kan vanaf 10 dagen voor vertrek. De treinkaartjes gaan dan in de uitverkoop. U krijgt ongeveer 60% korting op het hoogste tarief. Dit is een stuk voordeliger, dan de volle pond, maar u betaalt wel meer dan het vroeg boek tarief van 3 maanden. De voordeligste tickets om dan te kopen zijn de no-flex treinkaartjes naar Antwerpen. Het enige nadeel is dat u dan niet kosteloos kunt annuleren, maar voor deze mogelijkheid betaalt u al snel het dubbele voor een treinkaartje!

Bekijk hier de internationale treinkaartjes voor Antwerpen >>

Meer informatie over treinkaartjes:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *