Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes voor Amsterdam ->

Treinkaartjes naar Amsterdam

Treinkaartjes naar Amsterdam bestellen? Wat is er allemaal mogelijk?
Treinkaartjes naar AmsterdamEen dagje Amsterdam is natuurlijk hartstikke leuk om een keer te doen. Als een toerist in eigen land kunt u de verschillende bezienswaardigheden bekijken en lekker shoppen in de bekende winkelstraten. Treinkaartjes naar Amsterdam zijn zo gekocht en voor u het weet staat u midden in onze prachtige hoofdstad. Natuurlijk kunt u ook met de auto gaan, maar een tripje met de auto kost niet alleen benzine, maar ook veel parkeergeld. U betaalt al snel € 5 per uur en een dagje winkelen kost zo al snel veel extra geld. U kunt veel beter treinkaartjes naar Amsterdam kopen. U bent zo voordeliger uit en u wordt via Amsterdam Centraal midden in het centrum afgezet.

Bekijk hier de Amsterdamse treinkaartjes >>

Treinkaartjes naar Amsterdam:

Treinkaartjes naar AmsterdamVoor een fractie van het parkeergeld retour naar Amsterdam.
Een dagretour naar Amsterdam kost slechts een fractie van het parkeergeld dat u normaal betaalt voor een dagje naar Amsterdam. U bent een stuk voordeliger uit om uw auto misschien wel gratis op het station neer te zetten en een dagretour te kopen (treinkaartjes naar Amsterdam). Woont u niet ver van Amsterdam centraal vandaan (treinkaartjes naar Amsterdam)? Maak gebruik van de park & ride en ben zo nog voordeliger uit. U kunt dan voor € 5 de hele dag parkeren en met 4 personen met de trein naar het centrum reizen. Vaak is deze optie een stuk voordeliger, dan gewoon parkeren in de stad. Vooral als u een hele dag gaat shoppen in Amsterdam.

Online treinkaartjes naar Amsterdam kopen.
Treinkaartjes naar Amsterdam kunt u gewoon online kopen. Vanwege de invoering van de OV-chipkaart denken veel mensen dat dit niet kan. Zonder ov-chipkaart kunt u online een e-ticket kopen en thuis uitprinten. Dit kaartje kunt u in de trein gewoon aan de conducteur laten zien bij een controle. U heeft zo geen gedoe met in en uitchecken en u kunt gewoon naar het centrum van Amsterdam reizen voor een gezellig dagje uit in eigen land.

Bekijk hier de Amsterdam treinkaartjes >>

Meer informatie over treinkaartjes:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *