Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes ->

Treinkaartjes kopen online

Treinkaartje kopen online, wat is er allemaal mogelijk en waar kan je online treinkaartjes kopen?
Treinkaartjes kopen onlineVoor het kopen van een treinkaartje hoef je tegenwoordig het huis niet meer voorbereid. Ga goed voorbereid op stap en koop je treinkaartjes online. Er zijn verschillende mogelijkheden om treinkaartjes via het internet aan te schaffen. Dit is snel en meestal ook voordeliger dan wanneer je de kaartjes ter plekke op het station zou kopen. Hieronder volgen een aantal mogelijkheden en de daarbij behorende aandachtspunten.

Bekijk hieronder meer informatie over het kopen van treinkaartjes via de online manier. Heel veel plezier met het uitzoeken van een reis met de trein!

Bekijk hier de online treinkaartjes die u kunt kopenĀ >>

Treinkaartjes kopen online, meer informatie:

Op de website van de NS kun je allerlei soorten losse kaartjes kopen (treinkaartjes kopen online tip). Hierbij moet worden gedacht aan bijvoorbeeld kaartjes voor een specifiek traject, een dagkaart of een voordelig NS groepsretour wanneer je met een groep vrienden of familie reist (treinkaartjes kopen online tip). Bestellen en betalen is zeer eenvoudig via de website. De prijzen verschillen hierbij niet van de prijzen die worden gerekend wanneer je een fysiek kaartje uit de automaat koopt. Wanneer je het kaartje hebt gekocht kun je ervoor kiezen voor een eenmalige chipkaart of een uit te printen e-ticket (treinkaartjes kopen online tip).

Treinkaartjes kopen onlineDaarnaast heeft de NS een apart webshop waarin aanbiedingen te vinden zijn. Regelmatig kun je hier zeer voordelig een dagkaart kopen of een treinreis naar een specifieke bestemming bestellen (treinkaartjes kopen online tip). Dit scheelt je in de meeste gevallen tientallen euro’s met een regulier treinkaartje. De moeite waard dus om hier goed op te letten. Vaak kunnen deze aanbiedingen ook gecombineerd worden met andere mooie kortingen op diners, toegangskaart voor attracties en hotelovernachtingen. Ook deze kaartjes zijn eenvoudig online te betalen en kunnen vervolgens uitgeprint worden (treinkaartjes kopen online tip). De uitgeprinte e-tickets vormen je vervoersbewijs en zul je dus mee moeten nemen de trein in.

Bekijk hier de treinkaartjes en online kopenĀ >>

Ten slotte kun je ook internationale treinreizen online boeken (treinkaartjes kopen online tip). De treinkaartjes hiervan worden door de NS op een speciale website aangeboden. Ook hier zijn regelmatig korting die het bestellen via internet een stuk voordeliger maken.

Meer informatie over treinkaartjes op onze website:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *