Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes ->

Treinkaartjes kopen NS

Treinkaartjes kopen NS, alles over het kopen van de verschillende soorten treinkaartjes bij de NS. Informatie en de mogelijkheid tot het kopen van een treinkaartje.
Treinkaartjes kopen NSWaar je vroeger alleen je treinkaartjes ter plekke op het treinstation kon kopen, zijn de treinkaartjes tegenwoordig op tal van manieren aan te schaffen. Alle manieren hebben voor- en nadelen en het is dan ook persoonlijk welke aanschafwijze het beste bij je past. Hieronder worden de belangrijkste aanschafmethoden opgesomd (treinkaartjes kopen NS tip).

Bekijk hieronder meer informatie over het kopen van treinkaartjes middels de NS. Door op één van de blauwe links te klikken heb je de mogelijkheid om bij de NS Internationaal een treinkaartje te kopen.

Bekijk hier de NS treinkaartjes internationaal >>

Treinkaartjes kopen NS, tips en info:

  • In de eerste plaats is het nog steeds mogelijk een om een fysiek treinkaartje op het station te kopen. Er staan diverse automaten waar je eenvoudig de reis naar keuze kunt selecteren. Vervolgens wordt direct je kaartje geprint die je als vervoersbewijs voor de desbetreffende reis kunt gebruiken (treinkaartjes kopen NS tip). Let er wel op dat je tegenwoordig met deze kaartjes wel in een uit moet checken (treinkaartjes kopen NS tip). Wanneer je er niet uitkomt met de automaat is het op grotere stations nog steeds mogelijk om een kaartje bij een daarvoor bestemde balie te kopen.
  • De fysieke treinkaartjes verdwijnen steeds meer en daarvoor in de plaats is de OV-chipkaart gekomen. Hier kun je een saldo op storten en door in en uit te checken worden de reiskosten na elke treinreis van je kaart afgeschreven. Dit is een erg eenvoudige methode, waarbij je niet elke keer een treinkaartje hoeft te kopen. Opladen van de kaart kan op het station of via het internet. Vooral voor mensen die veel met de trein reizen is dit een eenvoudige manier van reizen.
  • Ten slotte is het ook mogelijk om via internet een treinkaartje te kopen (treinkaartjes kopen NS tip). Via de webwinkel van de NS is het voor ieder traject mogelijk een treinkaartje aan te schaffen. Ook kun je hier gebruik maken van interessante aanbiedingen en kortingen. Je kunt er voor kiezen om je gekochte kaartje zelf uit te printen of te laten bezorgen. Welke methode je kiest is persoonlijk, maar een treinkaartje kopen was nog nooit zo eenvoudig (treinkaartjes kopen NS tip).

Heb je zelf een goede tip voor deze pagina dan kan je hieronder een bericht achterlaten.

Bekijk hier de treinkaarten voor NS treinen kopen >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Treinkaartjes kopen NS
5 (100%) 3 votes

1 reactie

Anoniem · 13 maart 2016 op 15:31

Hoe kan ik het beste treinkaartjes kopen en zijn er momenteel kortingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *