Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes ->

Treinkaartjes kopen actie

Treinkaartjes kopen actie, welke acties zijn er en wat is er mogelijk?
Treinkaartjes kopen actieVeel mensen klagen in Nederland over de relatief hoge prijzen van treinkaartjes. Mensen die regelmatig met de treinreizen maken gebruik van een treinabonnement of kortingskaart waardoor ze vrij voordelig met de trein kunnen reizen. Maar mensen die af en toe een trip met de trein maken zijn met een regulier treinkaartje best erg duur uit. Vooral deze mensen kunnen veel besparen door gebruik te maken van acties die regelmatig door de NS worden gehouden. Op deze manier is het mogelijk om toch op een zeer voordelige manier met de trein te reizen. Aangezien veel mensen niet op de hoogte zijn van deze mogelijkheden, volgens hier de meest voorkomende acties (treinkaartjes kopen actie tip).

Bekijk hier de acties voor treinkaartjes kopen >>

Treinkaartjes kopen actie:

Treinkaartjes kopen actieElk jaar wordt er een aantal keer een zeer voordelige dagkaart aangeboden. Buiten de spitsuren en in het weekend kun je met deze kaart onbeperkt door Nederland reizen. Meestal kost dit kaart circa 15 euro per persoon of 20 euro voor 2 personen. Dit is erg goedkoop, als je je beseft dat een reguliere dagkaart al snel 50 euro kost. Deze dagkaarten zijn verkrijgbaar in de webshop van de NS of bij enkele geselecteerde winkelketens. Hierbij zijn de kaartjes zowel digitaal als fysiek te bestellen (treinkaartjes kopen actie tip). Wees je er van bewust dat deze kaartjes in een bepaalde periode geldig zijn. Wanneer deze periode is verkregen zijn de kaartjes niet meer geldig.

Andere acties zijn te vinden in de Spoordeelwinkel van de NS op internet. Hier kunnen aanbiedingen gevonden worden voor treinreizen naar specifieke bestemmingen in het binnen- en buitenland (treinkaartjes kopen actie tip). Vaak kan dit gecombineerd worden met een voordelig diner, korting op attractieparken of zelf voordelige hotelovernachtingen. Dat het reizen met de trein duur is klopt dus alleen als je geen gebruik maakt van acties met treinkaartjes (treinkaartjes kopen actie tip). Wanneer je dit wel doet is het reizen met de trein verrassend goedkoop.

Bekijk hier de treinkaartjes die u kunt kopen >>

Lees hier meer informatie over treinkaartjes:

Treinkaartjes kopen actie
5 (100%) 4 votes

1 reactie

Anoniem · 12 januari 2017 op 17:36

Welke acties zijn er nu gaande?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *