Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes naar Engeland ->

Treinkaartjes in Engeland

Treinkaartjes in Engeland, welke treinkaartjes zijn er allemaal te bestellen en wat is er mogelijk om met de Internationale trein naar Engeland te reizen?
Treinkaartjes in EngelandTreinkaartjes zijn in Nederland een bekend fenomeen. Ook in de andere landen van Europa rijden echter treinen waarmee reizigers vervoerd worden. Engeland is natuurlijk ook op dit gebied net een beetje anders dan de andere landen van Europa. Wanneer wij het hebben over Engeland bijvoorbeeld, bedoelen we in de meeste gevallen het Verenigd Koninkrijk. Engeland, Schotland en Wales vormen samen een koninkrijk van drie landen, die overigens alle drie met de trein goed bereikbaar zijn (treinkaartjes in Engeland tip).

Bekijk hier de treinkaartjes naar Engeland en tips >>

Treinkaartjes in Engeland:

Reizen met de trein in Groot-Brittannië.
– Reizen met de trein in Groot-Brittannië, zowel haastige steden als schilderachtige dorpen vol van historie en prachtige landschappen. De meeste treinen rijden hier per uur, maar de service is over het algemeen minder frequent op zondagen en feestdagen. Kijk dus voor u weggaat even op het internet hoe laat de trein vertrekt (treinkaartjes in Engeland tip).

Treinkaartjes in Engeland– Als u liever zoete rust hebt, de schilderachtige Britse spoorlijnen van het noorden zoals de Settle Line in het noorden van Engeland, en de Oost en West Highlands Lines naar Schotland Kyle of Lochalsh en Mallaig, openen gebieden die niet toegankelijk zijn voor andere vervoerswijzen. Terwijl u zo rijdt temidden van schoonheid zo prachtig hoeft u niet uw ogen op de (verkeerde kant van de) weg te houden (treinkaartjes in Engeland tip). En ook de verschillende Britse stedelijke bestemmingen zijn verbonden met verschillende stations in Londen, zoals Windsor Castle, Bath, Liverpool en Cambridge.
– Dus of je dag gevuld is met de kroonjuwelen in de Tower of London of het spelen van 18 holes bij één van ongelooflijke golfbanen van Schotland, laat de reis beginnen bij British Rail, de Britse spoorwegen (treinkaartjes in Engeland tip).

Bekijk hier de treinkaartjes naar Engeland en tips >>

  • Wat kunt u aan boord verwachten?

De Britse treinen bieden over het algemeen de keuze uit Economie en Freedom (2e klas) en First Class Comfort en Comfort Flexi klasse. In Economy en Comfort klasse is uw ticket in de trein uitwisselbaar. First Class reizigers genieten van grotere zitplaatsen en meer bagageruimte, minder drukke rijtuigen, panorama ramen, extra lekkernijen, zoals gratis thee en koffie, snacks en kranten en de tafel of buffet diensten op sommige langere routes (treinkaartjes in Engeland tip). In de meeste treinen in Groot-Brittannië worden voedsel of snacks te koop aangeboden.

Bent u van plan meer of langer te reizen in Groot-Brittannië, dan is de trein pas een optie. Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen, maar elke pas is inclusief gratis reizen voor een kind van 15 jaar of jonger, perfect voor de kleine prins of prinses (treinkaartjes in Engeland tip).

Er is zoveel te zien in Groot-Brittannië, en er zijn zo veel spoorwegen om het te gaan bekijken. Vanuit Londen kunt u met de trein bijna overal in Groot-Brittannië komen. Britse treinen rijden vaak en vooraf reserveren is niet nodig, hoewel ze bij reizen van twee uur of langer vaak wel aangenomen worden (treinkaartjes in Engeland tip). U kunt reserveren tot 60 dagen voor uw reisdatum.

Bekijk hier meer over Engeland treinkaartjes >>

Meer informatie over treinkaartjes:

Treinkaartjes in Engeland
4.9 (97.5%) 8 votes

1 reactie

Anoniem · 17 juli 2016 op 15:38

Hoe kom ik het beste naar Engeland met de trein via welke maatschappij en wat is goedkoop om een ticket te kopen? En in welke periode kan je dan het beste gaan? Ik heb deze site gevonden: https://bestereistijd.net/beste-reistijd-engeland/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *