Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes voor Hongarije ->

Treinkaartjes Hongarije

Makkelijk en snel naar Hongarije! Treinkaartjes Hongarije bestellen, met de Internationale trein naar Brussel!
Treinkaartjes HongarijeBudapest is de laatste jaren een immens populaire toeristenbestemming geworden, en niet zonder reden! Vol met goedkope en gezellige cafe’s, boeiende musea en unieke winkels, is het een stad waar elke reiziger zijn hart op kan halen. Het klinkt misschien ver weg, maar vergis je niet: met de trein kun je comfortabel en snel Budapest en andere Hongaarse bestemmingen bereiken. Hieronder vindt u meer informatie over het boeken van treinkaartjes naar Hongarije, tevens heeft u de mogelijkheid om direct de actuele prijzen van treinkaartjes naar Hongarije te bekijken.

Klik op de link om de treinkaartjes naar Hongarije te bestellen.

Bekijk hier meer over Hongarije treinkaartjes >>

Treinkaartjes Hongarije tips:

  • Wat kan ik doen in Budapest?

Een bezoek aan Budapest is niet compleet zonder een verfrissende duik in een van de bekende thermale baden. Ga naar het Szechenyi bad, de grootste in Europa, of dobber rond in de warme wateren van het prachtige Gellert bad, welke is gebouwd in Art Nouveau-stijl (treinkaartjes Hongarije tip).

Treinkaartjes HongarijeVergeet niet om een wandeling te maken over het indrukwekkende Heldenplein. Vergaap je aan de glorie van de vroegere helden, leiders en koningen van Budapest en je zult begrijpen waarom deze stad vaak het Parijs van het oosten wordt genoemd (treinkaartjes Hongarije tip).

Toch meer geïnteresseerd in architectuur? Het neo-Gotische parlementsgebouw is een van de grootste ter wereld, en biedt de cultureel geïnteresseerde reiziger meer dan genoeg om van te genieten. Zorg voor een rondleiding door de zalen waar verhitte politieke discussies worden uitgevochten, en bekijk meteen ook de kroonjuwelen van Hongarije (treinkaartjes Hongarije tip).

  • Hoe bereik ik Budapest?

Ondanks de oostelijke ligging van Budapest ben je binnen een reisdag in deze fantastische stad. Koop online een kaartje en vertrek vanaf Utrecht centraal. Met een paar keer overstappen (Duitsland en Wenen) ben je er zo (treinkaartjes Hongarije tip).

Een andere optie is om te kiezen voor een nachttrein. Uit verschillende steden in Europa vertrekken nachttreinen naar Budapest: je kunt bijvoorbeeld vertrekken vanaf Berlijn, Praag, Munchen of zelfs Thessaloniki! Berlijn valt met een directe trein uit Nederland te bereiken (treinkaartjes Hongarije tip), waar je overstapt op de nachttrein en lekker slapend de reis af kunt leggen.

Bekijk hier de treinkaartjes naar Hongarije >>

Meer informatie over treinkaartjes:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *