Lees hier verder over de goedkope treinkaartjes ->

Treinkaartjes goedkoop

Aanbiedingen treinkaartjes, op zoek naar goedkope treinkaartjes? Klik op één van de links om een aanbieding mee te pakken!
Treinkaartjes goedkoopMet de trein reizen is heel aantrekkelijk als u tussen grote steden moet reizen. Dit komt vooral door de absurde bedragen die taxi’s tegenwoordig vragen. Ook is het tegenwoordig een ramp om ergens in een grote stad te parkeren en als er dan toch een plaatsje vrij is, zijn de parkeertarieven ongelofelijk hoog (treinkaartjes goedkoop tip). Als u echter niet goed oplet betaald u nog steeds veel te veel voor de trein. In Nederland kunnen bedrijven acties kopen bij de Nederlandse Spoorwegen (NS). Dit is voor bedrijven erg aantrekkelijk omdat ze zo meer klandizie aantrekken. Er zijn meerdere sites die deze acties op een rijtje zetten voor de reizigers (treinkaartjes goedkoop tip). Bekijk hieronder meer informatie over treinkaartjes en de gemiddelde prijzen.

Bekijk hier meer over goedkope treinkaartjes >>

Treinkaartjes goedkoop:

Als u bij deze website kijkt onder het kopje “goedkope treinkaartjes” komt u bij een heleboel acties. Zo vind er op dit moment een actie plaats bij de La Place. Daar kunt u nu voor 18€ een dagretour maken (treinkaartjes goedkoop tip). Doordeweeks geldig vanaf 09:00, in het weekend de gehele dag. De verkoop- en reisperiode is t/m 23 augustus. Ook kun je via deze site goedkoop van of naar Parijs via Amsterdam. Dit kost nu maar 35€ per persoon, enkele reis. Ook kun je vanuit heel Nederland naar pretpark de Efteling. Efteling + trein + bus kost nu maar 39€ op de site www.treinreiziger.nl. In België kunnen jongeren (van 16 tot en met 25 jaar) voor 25€ heel de maand onbeperkt reizen. De actie loopt van 29 juni tot 31 augustus. De NS heeft nu een speciale actie voor vaste klanten (treinkaartjes goedkoop tip). Voor 10€ kunnen vaste klanten drie keer een 2e klas kaartje upgraden naar een 1e klas kaartje. Dit kost dus maar 3,33€ per keer! Bij NuDeal is er nu wel een hele speciale actie, daar kun je voor 20€ een kaartje kopen met ontbijt bij de Bijenkorf (treinkaartjes goedkoop tip).

Wil je een tip toevoegen aan deze pagina, bijvoorbeeld voor het goedkoop kopen van treinkaartjes ergens, dan kan je hieronder een berichtje achterlaten.

Bekijk hier de goedkope treinkaartjes internationaal >>

Lees hier meer informatie over treinkaartjes:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *