Lees hier verder over de dagkaart acties op treinkaartjes ->

Treinkaartjes dagkaart actie

Toerist in eigen land! Bekijk hieronder alles over de treinkaartjes en de bijbehorende dagkaart acties.
Treinkaartjes dagkaart actieWaarom dure reisjes naar het buitenland boeken als ons eigen Nederland ook veel mooie steden heeft om te bezichtigen? Bekijk de Dam in Amsterdam, ga winkelen in Utrecht of wandelen op de Veluwe, er is veel mogelijk! Binnen een paar uur ben je van de ene kant van het land naar de andere en kun je dezelfde avond nog terug, ideaal voor een dagje weg. Bekijk hieronder meer informatie over de dagkaart acties op het gebied van treinkaartjes, voor zowel het binnenland als het buitenland. Een treinkaartjes dagkaart actie, alle informatie en nuttige links vindt u hieronder terug (treinkaartjes dagkaart actie tip).

Bekijk hier de treinkaartjes dagkaart acties >>

Treinkaartjes dagkaart actie:

  • Dagkaart

Treinkaartjes dagkaart actieMakkelijk met de trein reizen voor een hele dag doe je met een dagkaart. Deze kaartjes komen vanaf € 51,40 en zijn de hele dag onbeperkt geldig in alle treinen van NS en andere vervoerders. Koop een dagkaart bij een NS-kaartautomaat (treinkaartjes dagkaart actie tip).

  • Hoe werkt het?

Een dagkaart laadt je op je persoonlijke OV-chipkaart. Mocht je niet in het bezit zijn van een persoonlijke OV-chipkaart, dan kun je een eenmalige chipkaart kopen waar je de dagkaart op kunt laden.

  • Acties en voordelen

Je kunt voor je dagtrip ook gebruik maken van alle leuke en voordelige uitjes die NS aanbiedt via de Spoordeelwinkel. Hieronder geven we je een paar tips!

Treinkaartjes dagkaart actie-Tienertoer: als je tussen de 12 en 18 jaar bent kun je drie volle dagen treinen in 2 weken voor slechts € 33.

  • Efteling: zin in avontuur? Ga dan naar de Efteling voor € 39, inclusief bus en trein.
  • Dierenpark Emmen: voor € 25 kun je wilde dieren bewonderen in Emmen, je kaartje voor de dierentuin is bij deze prijs inbegrepen!

Dit is slechts een greep uit de vele acties waarmee jij voordelig op pad kunt in je eigen land (treinkaartjes dagkaart actie tip)! De Spoordeelwinkel is niet de enige plek waar je je voordeel op kunt doen. Houdt zeker de Blokker, HEMA, Albert Heijn en Kruidvat in de gaten, via deze winkelketens worden vaak goedkope dagkaarten voor een prijs van € 16 verkocht (treinkaartjes dagkaart actie tip).

Bekijk hier de dagkaart treinkaartjes en acties >>

Veel succes met het uitzoeken van een goede actie!

Lees hieronder meer informatie over treinkaartjes:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *